Роза Impala® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Impala®
Цвят: Кайсия
Аромат: Среден
Размери на цвета: 6 - 7 см.
Размери: Височина до: 80см. ; Ширина до: 50см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2019г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра
  • Награди: ADR
Подробно описание

Флорибунда роза Impala® очарова с чашковидните си цветове, които цъфтят в прекрасен кайсиев цвят. Розата е с храстовиден, изправен растеж, с двойни и атрактивно напълнени цветове, с изящно лек аромат. Този красив сорт достига височина от 60 до 80 сантиметра и ширина от 40 до 50 сантиметра. Има висока устойчивост на болести, като и много добър повтарящ се цъфтеж през целия сезон. Розата е самопочистваща се и не се нуждае от непрекъснато отстраняване на прецъфтелите цветове. Impala® е идеалнният избор за класически градини, смесени бордюри с трайни насаждения, както и за саксии на терасата или балкона. 

Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезон.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти