Роза Jalitah®

  • Производител: Interplant
34,95 лв.
Име: Jalitah®
Цвят: Розови, кремави, прасковени, оранжеви и зелени нюанси.
Аромат: Слаб
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 60 см x 60 см.
Цъфтеж:  Многократен, обилен
Селекционер:  Interplant
Година на въвеждане: 2006г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Jalitah® се отличава с непредсказуемата си красота. Тази уникална роза предлага разнообразие от цветове, които зависят от метеорологичните условия. На един храст може да откриете цветове с различни нюанси, като всяка нова разцъфнала пъпка е приятна изненада.
 
Цветовете на Jalitah® са големи и кичести, представлявайки уникална цветова гама с нюанси на кремаво, розово и кайсиево. Външните венчелистчета се отличават с лек зелен оттенък, което добавя още по-интересен ефект към цветовете. Розата цъфти обилно и продължително през целия сезон, като разпространява лек аромат.
 
Jalitah® образува компактен храст, който не изисква специални грижи. Нисък сорт, подходящ за засаждане в контейнери. Отличен за рязани цветя.
 
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 
 
 

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти