Роза Koko Loco® - (Soul Sister) (Wekbijou)

  • Производител: Weeks Roses
36,95 лв.
Име: Koko Loco® (Soul Sister)(Wekbijou)
Цвят: Капучино, кафе - лавандула
Аромат: Добър
Размери на цвета: 10 - 12 см.
Размери: Височина до: 140см. ; Ширина до: 90см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Weeks
Представяне: 2012г. 
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Открийте очарователната Koko Loco®, известна още като Soul Sister или Wekbijou, зашеметяваща роза флорибунда, която ще плени сетивата ви. Отгледана от Christian Bédard в Съединените щати и въведена като Koko Loco® от Weeks Wholesale Rose Grower, Inc. през 2012 г., тази роза е истински шедьовър на природата.
 
Koko Loco® хипнотизира с цветовете си с цвят на кафе, които постепенно се превръщат в деликатен нюанс на лавандула, създавайки поразителена и уникална гледка във вашата градина. Всеки цвят на Koko Loco® е украсен с млечен шоколадови тонове, които грациозно преливат в лавандула. Тя цюфти с големи, много пълни цветове, предимно поотделно или в малки гроздове. Цветовете се отличават с високо центрирана до чашковидна форма с елегантни, дълги, заострени пъпки. С впечатляващите 40 до 64 венчелистчета и среден диаметър от 10см., тази роза създава визуален спектакъл, който е наистина завладяващ. Докато Koko Loco® има мек аромат, истинската и привлекателност се крие в изобилието от цветове. Плодотворният и цъфтящ характер осигурява непрекъснат цъфтеж през целия сезон, което ви позволява да се наслаждавате на красотата и за продължителен период от време.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 

Характеристики
Видове
Флорибунда

Подобни продукти