Роза Laguna® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
36,95 лв.
 
Име: Роза Laguna® - Kordes®
Цвят: Наситено Розов
Аромат: Силен, интензивен, плодов
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина: до 250 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2004г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер:  4 литра. 

 

Подробно описание

Laguna® ADR 2007, носител на 5 златни и сребърни медала на международни изложби и все по-търсена от страстните градинари. Катереща се роза с устойчива и здрава зеленина и прекрасен аромат.
 
Laguna® е катерлива роза с ярко розови, романтични цветове, които превръщат всяка градина или веранда в място за мечти и медитация. Laguna® цъфти в съцветия от 6-8 цвята с 45-55 двойни венчелистчета, от май месец до късна есен. Добре балансирана и завладяваща тази роза има сладко ухание, страстна комбинация от свеж лимон, която се развива в аромата на зрели цветове на лимонена трева. Силният, очарователен аромат на Laguna® прови цветовете идеални и за букети. Ако искате да украсите банята със свежи цветя, Laguna® е това, което искате да имате. Храстът ще нарасне до 2,5 м височина и ширината до 100 см. Препоръчва се за рязан цвет във вази и флорални аранжировки. Отрязаният цвят има устойчивост около 5-6 дни.
 
Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезонa.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти