Роза Lovely Green®

  • Производител: Meilland®
43,95 лв.
Име: Роза Lovely Green®
Цвят: Зелен
Аромат: Слаб
Размери на цвета: Среден: 5 - 8 см.
Размери: 80 см. х 60 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Meilland 
Година на въвеждане: 2005г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра
Възраст на розата:  3,5 + год.
Размер на розата:  40-50 см.

 

 

Подробно описание

Lovely Green® е уникална роза с зашеметяващ цвят, която непринудено привлича вниманието на всеки, който я погледне. Това е специално създадена роза, която излъчва елегантност и изисканост. Постигането на зелена роза е изключително предизвикателство за селекционерите, но Lovely Green® е свеж пример за техния успех. Създадена от Meilland Richardier във Франция, тя представлява живо доказателство, че зелената роза е възможна.
 
Цветовете на Lovely Green® никога не разкриват напълно своето очарование, като запазват елегантната си форма на полуотворено цвете. Обвързани са в нежни клъстери, които съчетават двуцветни оттенъци от бяло и зелено. Тази красива комбинация придава на розата уникален и освежаващ вид.
 
Листата на Lovely Green® са наситено зелени и се отличават с фино очертан ръб, който допълва изяществото на това растение. Те създават прекрасен контраст с цветовете и придават на розата още повече привлекателност.
 
Роза Lovely Green® е истинско съкровище в света на цветята. Съчетавайки уникалния си цвят, елегантна форма и изисканост, тя ще бъде перфектното допълнение към всяко цветно аранжиране и ще внесе свежест и изтънченост във всяка градина или веранда.
 
 
 
 

Характеристики
Видове
Флорибунда

Подобни продукти