Роза Mary Ann® - Tantau®

  • Производител: Tantau®
34,95 лв.
Име: Mary Ann®
Цвят: Розов - Сьомга
Аромат: Силен
Размери на цвета: 8 -10 см.
Размери: 100 см. х 60 см
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 2012г.
Вид: Чаено-Хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Mary Ann® - Компактна, храстовидна, чаено-хибридна роза с големи носталгични цветя с форма на чаша. В зависимост от времето цветът и варира от тъмно оранжев до кайсиев. Цветовете на Mary Ann®, пръскат плодов аромат и са отлични за рязане. Листата са тъмни, оребрени, кожести и устойчиви на болести. Пищните цветове са събрани в плоски съцветия и имат приятен, отчетлив аромат на праскова. Тъмнозелената, лъскава листна маса подчертава очарователните цветове, младите листа са тъмночервени. Цветовете са на дълги здрави стъбла и са чудесни за рязане и издържат дълго време във ваза.
 
Mary Ann® расте най-добре на слънчево място, в богата на хранителни вещества, полу-влажна и добре дренирана почва. При групово засаждане (4-5 екземпляра на квадратен метър) се засилва далечното и визуално въздействие, а Mary Ann® изглежда страхотно в голяма саксия на двора, веранда или на терасата.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти