Роза Maxim® - Tantau®

  • Производител: Tantau®
48,95 лв.
Име: Роза Maxim® - Tantau®
Цвят: Розов
Аромат: Много силен
Размери на цвета: 8-10 см.
Размери: до: 70 - 100см. 
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 2016г.
Вид: Nostalgic Hybrid Tea Rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра

 

 

Подробно описание

Роза Maxim® - Tantau®: Изящество, Лъскава Зеленина и Прекрасен Аромат. Maxim® е вълнуваща носталгимна чаена хибридна роза, която завладява сърцата на нашите клиенти със своята изключителна красота и изящност.
 
Венчелистчетата на роза Maxim® са блестящо розови отвътре, съчетани със сребристо бели отвън. Тази игра на цветовете създава истински визуален спектакъл и прави тази роза незабравима. Цветовете са двойни и излъчват очарование и нежност.
 
Розата Maxim® не само пленява с визуалната си изящност, но и с чаровния си аромат. Нейният аромат ще ви пренесе в света на красотата и романтиката. Парфюмът, който идва от този цветен букет ще ви възхити със своята изтънченост.
 
Maxim® произвежда изобилие от цветове, което прави всяка градина по-красива и живописна. Тази роза е известна със своята лъскава и здрава зеленина, която остава красива през целия сезон. Тя е устойчива и изисква минимални грижи, което прави отличен избор за всички градинари.
 
Роза Maxim® е истински символ на изящество и красота в градината. Нейните красиви цветове, вълнуващ аромат и здрава зеленина са идеален избор за всеки градинар, който цени красотата и лесната грижа. Добавете Maxim® във вашата градина и се насладете на едно истинско чудо от цвета.
 
 

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти