Роза Meteor® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Meteor®
Цвят: Жълто-оранжев, оградено с червено
Аромат: Добър
Размери на цвета: 6 - 7 см.
Размери: Височина до: 70см. ; Ширина до: 40см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2019г. / колекция: Fantasia®
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Ако искате роза с ярки цветове, засаждането на роза Meteor® е правилният избор! Тази роза има Уау ефект! Колкото повече слънчева светлина се оставя да "поеме", толкова по-интензивни стават нейните силни жълти и оранжеви нюанси, които се сливат в ярко контрастиращо червено по ръба. Истински метеор, който привлича вниманието! Тази изключителна роза цъфти на гъсти гроздове в продължение на месеци до късна есен! Когато е засадена самостоятелно цветът и въздейства силно, но когато е групирана с до пет растения на квадратен метър, оцветява градината още по-цветно. Не на последно място, благодарение на доста компактните си размери, роза Meteor® е много подходяща за балкон или терасата. Тя е изключително здрава! Дори ниските температури през зимата не могат да и навредят. Meteor® е страхотен избор дори и за начинаещи.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти