Катерлива Роза Moonlight® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
35,95 лв.
Име: Moonlight® - Kordes®
Цвят: Лимоненожълт, с дъх на розово
Аромат: Силен
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина: до 250 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2004г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер:  4 литра. 

 

Подробно описание

Moonlight® - Kordes, катерлива роза, която ще преобрази вашата градина с изключителната си красота и аромат. Този сорт е истинско буйство от живот, предлагайки множество разклонения и обилно покритие с атрактивни кайсиеви цветове, обсипани с нежно розово. Moonlight® се отличава със своята уникална способност да променя цветовете си, предоставяйки вълнуващо зрелище през целия цикъл на цъфтеж. Нежните оранжеви и кайсиеви пъпки отварят пътя към наситено жълто, което постепенно еволюира към мек розов тон по ръбовете на венчелистчетата при напълно разцъфване на цвета.
 
Moonlight® се отличава и със своята енергичност и здравина. С много разклонения и силна устойчивост на болести като черни петна и мана, тази катерлива роза е лесна за отглеждане и поддържане. Превърнете вашата градина в оазис на аромат и красота с Moonlight® - Kordes.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти