Роза Mralene® - Tantau®

  • Производител: Tantau®
48,95 лв.
Име: Роза Mralene® - Tantau®
Цвят: Червен
Аромат: Среден
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: до: 80 - 120см. 
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 2017г.
Вид: Hybrid Tea Rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра

 

 

Подробно описание

Роза Mralene® - Класическа Красавица със Страстен Червен Цвят. Тя е една истинска класическа красавица, която впечатлява с множество блестящи червени цветове, издържащи дълго време и предлагащи богат втори цъфтеж. Тези цветове са идеални за рязане и поставяне във ваза, като така добавяте част от тяхната красота във вашия дом. Розата Mralene® е компактна по растеж с много стъбла, което я прави перфектна за отглеждане в саксии и контейнери.
 
Розата Mralene® е великолепен избор както за градината, така и за ваза, благодарение на изключително дългия си период на цъфтеж. Тя може да бъде използвана също така и в малки групи, смесени розови градини, градини с хибридни чайни рози и романтични градини, комбинирани с многогодишни растения.
 
Розата Mralene® е вдъхновение за всяка градина. Нейните страстни червени цветове създават вълнуващ акцент, а възможността за множество цъфтежи я прави идеален избор за всички любители на розите. С компактния си растеж и обилното цъфтене, тази роза е също така идеална за отглеждане в саксии, добавяйки изящество и красота на всяко пространство. 
 

 

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти