Роза Nautica® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Nautica® / Kinda blue
Цвят: Лавандула / Люляк
Аромат: Лек
Размери на цвета: 5 - 6 см.
Размери: Височина до: 50см. ; Ширина до: 70см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2017г. / колекция: Fantasia®
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер:  3 литра
  • ADR 2017

 

 

Подробно описание

Nautica® - Роза флорибунда с романтични, люлякови цветове и компактен растеж. Тази прекрасна роза изненадва с цвететове в лилав цвят, които цъфтят почти непрекъснато през през цялото лято. Nautica® разпространява деликатен, лек аромат. Със своя храстовиден, компактен растеж Nautica® е подходяща за индивидуално или групово засаждане и привлича вниманието на всички в градината или на балкона. Благодарение на малкия си размер, роза Nautica® е чудесна за малки пространства или за саксия. Не на последно място, всеки може да се грижи за тази флорибунда роза, независимо дали е експерт или начинаещ. Nautica® вирее на слънчево до светло, частично засенчено място върху богата на хумус, питателна, пропусклива почва.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти