Роза Novalis® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
 
Име: Novalis®
Цвят: Лавандула, Лила
Аромат: Слаб
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина до: 80см. ; Ширина до: 50см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Колекция: Fairy Tale Rose®
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Представяне: 2010г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Novalis® е изключително красива роза, която привлича вниманието си с изобилството от големи цветове. Венчелистчетата са елегантно подредени и обсипани с нежен цвят на лавандула. 
 
Novalis® е изключително здрав и устойчив храст, който е с продължителен цъфтеж. Неговата устойчивост го прави идеален за различни условия и местоположения. Розата 'Novalis' също е удостоена с няколко международни отличия, което е свидетелство за нейното високо качество и привлекателност.
 
Когато внесете Novalis® във вашата градина или веранда, тя ще стане истинска звезда. С нейните големи, нежни цветове, аромат и здравина, тя ще създаде магия и романтика във всяко пространство. Разкрасете вашия дом с тази изящна роза и се наслаждавайте на нейната красота през целия сезон.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

 

 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Флорибунда

Подобни продукти