Роза Palais Royal® = White Eden - Meilland®

  • Производител: Meilland®
35,95 лв.
 
 
Име: Palais Royal® = White Eden
Цвят: Кремаво - бял
Аромат: Слаб
Размери на цвета: 10 - 12 см.
Размери: Височина: до 350 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен
Селекционер:  Meilland (Франция)
Година на въвеждане: 2005г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра 

 

Подробно описание

White Eden / Palais Royal®, изключително вълнуващо допълнение към нашата колекция от рози, предназначена за истинските ценители на красивите цветя. Този изискан сорт, известен още като White Eden, е катерлива роза, която съчетава лек аромат и изключителна красота в едно. Цветовете на Palais Royal® са в основен бял цвят, допълнен със съвсем лек розов нюанс, което придава на розата изискан и изчистен вид. С над 100 венчелисчета в стадии на пълен цъфтеж, тази роза предлага великолепен обем и текстура. Диаметърът на цвета достига около 10-12 см, предоставяйки ви гледка, която ще пленява всеки ваши поглед. Височината на розата при пълноценно отглеждане достига над 250 см, което прави Palais Royal® великолепен елемент във вашата градна. С обилен и продължителен цъфтеж от края на април до ноември, този сорт роза ще ви радва с изобилието на своите красиви цветове през целия сезон. За оптимално развитие и изразен аромат, препоръчваме да засадите розата на слънчево място, където да получава директно слънцегреене около 6-7 часа на ден.
 
Palais Royal® = White Eden е лесна за отглеждане и поддръжка, като изисква само редовно поливане и обрязване. Тази роза може да цъфти през пролетта и лятото, като по този начин може да донесе красота и аромат в градината Ви за продължителен период от време. Роза Palais Royal® = White Eden е идеален избор за всички, които искат да имат красива и лесна за отглеждане роза, която може да бъде използвана за украса на различни части от градината. Тази роза ще Ви осигури красиви цветове и аромат, който може да вдъхнови всички около нея.
 
Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 
 
 
 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти