Катерлива Роза Peach Melba® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
39,95 лв.
 
Име: Роза Peach Melba® - Kordes®
Цвят: Кайсия - Розов
Аромат: Лек, плодов
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: Височина: до 200 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne (Германия)
Година на въвеждане: 2018г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер:  4 литра. 
  • ADR - 2018г.
Подробно описание

Peach Melba® - Храстообразно изправен, катерач, расте умерено, идеална за малки градини и контейнери. Много двойни цветове, плодов цвят като десерта „Праскова Мелба“. Висока устойчивост на болести и надеждна зимна издръжливост. Роза Peach Melba® е изключително цъфтяща и здрава. Цъфти често, нейните кайсиеви, розови цветове с живописен пълнеж и прекрасен аромат украсяват всяко място. Тази катереща се роза е подходяща за решетки и огради, както и за перголи и арки. Peach Melba® е с управляем размер и с височината си до 2 метра и ширината от само 80 сантиметра. Дори в саксия създава романтична атмосфера на всеки балкон или тераса, където може да се катери по пергола. Благодарение на изправения си растеж, Peach Melba® е същинска красавица и в градината и на верандата.

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Катерлива

Подобни продукти