Роза Red Eden - Meilland®

  • Производител: Meilland®
35,95 лв.
Име: Red Eden®
Цвят: Пурпурен
Аромат: Добър
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: Височина: до 250 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Meilland (Франция)
Година на въвеждане: 2003г.
Вид: Катерлива
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра 

 

Подробно описание

Red Eden® - Вълнуващ катерач, който цъфти с грандиозни, пълни червени цветове с лек до сладък аромат и е перфектен за градински стени, арки, перголи. Red Eden® може да достигне да 3 метра височина и ширина до един метър.  Трябва да се засади близо до ограда, пергола или друга ландшафтна структура, където може да бъде водена да расте нагоре по нея или да се остави да расте по подпорна стена. Расте бързо и при идеални условия може да се очаква да живее около 30+години. Цъфти през цялото лято до есента. Листата са полулъскави и тъмнозелени. Освен това е много устойчив на болести и има обилен цъфтеж. Цветовете са в носталгична форма и имат приблизително 100 венчелистчета. 

Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти