Роза Rosarium Uetersen®

  • Производител: Kordes®
32,95 лв.
Име: Rosarium Uetersen®
Цвят: Розов
Аромат: Лек - среден, Плодов
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: Височина до: 300см. ; Ширина до: 150см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  Kordes (Германия)
Година на въвеждане: 1977г.
Вид: Катереща
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

Подробно описание

Ако никога досега не сте имали катерачи, значи сте попаднали на правелната роза. Rosarium Uetersen® е водач в очарователния свят на катерачите.

Rosarium Uetersen® е прекрасна роза, създадена от W. Kordes & Sons през 1977 г. в Германия, която успява да изкачи всичко, което може от май до късна есен, добавяйки силно розово със сребърни нюанси към вашата градина. Цветове, които могат да бъдат в изобилие върху големите клъстери с по 40 двойни венчелистчета. Истинско чудо. Височината е 300 см, а ширината е 150 см. Заради екзотичната си красота тази роза печели златен и сребърен медал на международни конкурси. Може да се отглежда и като храстовидна роза. Цъфти през цялото лято и е много здрв и устойчев на болести катерач.

 

Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

 

Характеристики
Видове
Катерлива

Подобни продукти