Роза Scented Memory®

39,95 лв.
Име: Scented Memory®
Цвят: праскова - кайсия
Аромат: Лек - среден, Плодов
Размери на цвета: Среден: 5 - 8 см.
Размери: Височина до: 100см. ; Ширина до: 110см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Селекционер:  Poulsen (Denmark)
Година на въвеждане: 2004г.
Вид: Чаено-хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 5 литра
Възраст на розата:  3+ год.

 

Награди: 

Подробно описание

Scented Memory® има красиви, нежни и деликатни цветове, които са в прасковено - кайсиеви тонове. Те представляват изключителна декорация за всяка градина. Scented Memory® има лек, сладък и приятен аромат, който е един от основните атрибути, които правят розите толкова популярни в света на градините. 
 
Устойчивост на заболявания - Scented Memory® е устойчива на много заболявания и вредители, което я прави лесна за отглеждане. Това означава, че не е необходимо да използвате химикали за контрол на вредители и заболявания.
 
Лесна за отглеждане - Scented Memory® е лесна за отглеждане, тъй като не изисква специални грижи. Тя предпочита добре дренирана почва и изложение на слънце, което я прави подходяща за отглеждане в градини, както и на тераси и балкони. Подходяща за рязане - Scented Memory® е изключително подходяща за рязан цвят, тъй като цветовете й издържат много дълго във вода.  Може да бъде отглеждана в саксия - Scented Memory® може да бъде отглеждана в саксия, което я прави подходяща за озеленяване на балкони, тераси или малки градини.

 

Характеристики
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти