Роза Störtebeker® - Tantau®

  • Производител: Tantau®
48,95 лв.
Име: Роза Störtebeker® - Tantau®
Цвят: Червен
Аромат: Лек
Размери на цвета: 10-12 см.
Размери: до: 80 -120см. 
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Tantau (Германия)
Година на въвеждане: 2016г.
Вид: Hybrid Tea Rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра

 

 

Подробно описание

Störtebeker® - (Rosen Tantau 2016) - Богатство от Красота и Аромат. С роза Störtebeker® - Tantau ще се потопите в света на двойни цветове и изискан аромат. Тази хибридно чаена роза е истинско съкровище в света на цветята, съчетавайки в себе си изключителна атракция и обаятелен аромат.
 
Светлочервените цветове на Störtebeker® са впечатляващи и излъчват интензивност и красота отдалеч. Тази роза се отличава с двойни цветове, които я правят неповторима. Нейният цъфтеж е непрекъснат, предоставяйки ви също така красиви рязани цветове през цялото лято.
 
С удивително приятен и лек аромат, тази роза ще ви омагьоса с изобилието на своя ароматен букет. Не случайно Störtebeker® беше отличена с награда в конкурса за ароматни рози в Ечиго, Япония. Нейният аромат несъмнено ще събуди всички ваши сетива и ще добави още по-голямо очарование във вашата градина.
 
Störtebeker® се отличава с изключително плътен и компактен растеж. Тя привлича вниманието с изящната си форма и структура. Този сорт роза е много универсален - изглежда прекрасно както в контейнери, така и в градински лехи. Тя ще бъде наистина впечатляващо допълнение към всяка обстановка.
 
С Störtebeker® - Tantau вашата градина ще стане истинско място на магия и красота. Нейните двойни цветове, изключителен аромат и компактен растеж я правят прекрасен избор както за любители на рязани цветя, така и за традиционните градинари. Открийте магията на Störtebeker® във вашият оазис и се потопете в обаятелния свят на тази  приказна роза.

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти