Роза Vulcano® - Kordes®

  • Производител: Kordes®
29,95 лв.
Име: Vulcano®
Цвят: Черешово червено, жълто
Аромат: Добър
Размери на цвета: 7 - 8 см.
Размери: 70 см x 40 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Селекционер:  W. Kordes' Söhne / колекция Fantasia®
Година на въвеждане: 2019г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 4 литра

 

 

Подробно описание

Роза Vulcano® е изключително елегантна чаено хибридна роза с изправен и гъст растеж, приличащ на Флорибунда. Разкошните й цветове със завладяващо разнообразие от цветове се открояват винаги. Листата на розата допълват богатите цветове с интензивно блестяща тъмно зелена листна маса, която не само че е красива, но и много здрава.
 
С компактния си растеж, роза Vulcano® е идеална за отглеждане в саксия на тераса или балкон. Средната й височина от 70 см и ширина от 40 см я правят перфектен избор за ограничено пространство. Растението е изправено и грациозно, създавайки красива композиция. Носител на международни награди, Vulcano® не само очарова с красотата си, но и гарантира здравина на самия храст и висока устойчивост срещу болести. Vulcano® е буквално вулкан от цветове през целия сезон, благодарение на нейния повтарящ се цъфтеж. Нейната устойчивост на топлина и чудесен рязан цвят я правят идеален избор за вашата градина.
 
Всички рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти