Роза Winter sun® - Kordes

  • Производител: Kordes®
48,95 лв.
Име: Winter sun® Kordes
Цвят: Жълт
Аромат: Лек
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери: 70 см x 50 см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям
Селекционер:  W. Kordes' Söhne
Година на въвеждане: 2010г.
Вид: Hybrid tea rose
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 6 литра
Възраст на розата:  4+ год.

 

Подробно описание

Роза Winter Sun® - Kordes: Мек Златно-Жълт Разкош и Устойчивост в Едно
 
Winter Sun® - Kordes е изключителна хибридна чаена роза, която съчетава красота, аромат и изключителна устойчивост на гъбични заболявания. С нейните меки жълти цветове и компактен храстовиден растеж, тази роза заслужава да бъде неразделна част от вашата колекция от елегантни и здрави чаено-хибридни рози.
 
С меко жълтите си цветове, Winter Sun® носи в себе си пролетната свежест и топлината на златните слънчеви лъчи. Нейните цветове са истинска мечта, привличайки вниманието със своята нежност и красота. Тази роза е наистина златно съкровище във вашия градинарски рай.
 
Едно от най-големите предимства на Winter Sun® е нейната изключителна устойчивост на гъбични заболявания. Тя се отличава със здрава и устойчива листна маса, която остава непокътната дори при влажни условия или силни горещини. Това прави грижите за розата много по-лесни и я прави изключително подходяща за разнообразни климатични условия.
 
Макар и с лек, нежен аромат, Winter Sun® неоспоримо пленява с чара на своя аромат. Ароматните нотки се носят леко във въздуха и допринасят към уникалното изживяване, което тази роза предоставя.
 
Winter Sun® не само изглежда невероятно, но е изключително лесна за отглеждане. Тя толерира влажни условия и горещи летни дни без да загубва своята привлекателност. Няма нужда от редовно пръскане или специални грижи, което я прави идеален избор за заети градинари.  Winter Sun® излъчва своята прелест през целия сезон и се радва на непрекъснат цъфтеж. Тя е сред най-обилните цъфтящи рози в градината и едва ли има конкурент в своя клас. С нейните компактни размери и устойчивост на болести, тази роза е истинска находка за любителите на цветя и градинари, които ценят красотата и лесната грижа. 

Характеристики
Наличност
Наличен
Видове
Чаено- хибридна

Подобни продукти