Ruby Annabelle® - Хортензия arborescens - Proven Winners®

  • Производител: Proven Winners®
39,95 лв.

Семейство: Hydrangeaceae

Род: Hydrangea; Вид: Arborescens; Произход: Хибрид

Име: Градинска хортензия дървовидна Ruby Annabelle®

Цвят: Розов

Височина: Достига до 120см.

Широчина: Достига до 120см.

Местоположение:  Пълно слънце, до частична полусянка - Пълно слънце (6+ часа), Част. слънце (4-6 часа), Пълно засенчване (до 4 часа).

Засаждане: Умерена до влажна почва.

Почва: Кисела, плодородна - pH: B (5,6 - 6,2)

Подрязване:Подрязвайте в края на зимата/началото на пролетта. Нанесете тор с контролирано освобождаване в началото на пролетта. 

Вечнозелен: Не

Цъфтeж: Цъфти 100 дни (до първата слана)

Подходящ за: Озеленяване, контейнери, балкон и тераса

Студоустойчивост: Да, до -25°C, 

Пъпки / цветове: В момента растението е без цветове.

Контейнер: 3 литра

Подробно описание

Ruby Annabelle® - цветове, комбинация от бордо, ярко рубинено червено и сребристо розово. Листата на тази дървесна хортензия са изключително тъмни със силни стъбла, което прави тази нова хортензия скъпоценен камък във всяка градина.  Подобно на други дървовидни хортензии, Ruby Annabelle® цъфти на нови клони, така че ще Ви радва всяко лято от юли до късна есен. Цветовете на Ruby Annabelle® могат да се използват много добре във ваза или като декорация в аранжировки и издържат дълго време.

Ruby Annabelle® е много издръжлива и предпочита слънчево или полуслънчево място. Предпочита влажна, добре дренирана почва и се адаптира към повечето места През пролетта можете да отрежете растението на 30-35см. от земята, така че да се образуват нови, здрави издънки, които след това дават изобилие от цветове през цялото лято. Цветът на цветовете не се влияе от pH на почвата. Избягвайте прекомерни торове с високо съдържание на азот - едно торене на година с гранулирана тор за дървесни растения ( тор за рози) е напълно достатъчно за годината.

  • Гарантирано Качество: Нашите хортензии се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни растения.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Ruby Annabelle® - Хортензия arborescens - Proven Winners®

Характеристики
Видове
дървовидна
Местоположение
слънце/частично слънце, частична сянка, слънце, частично слънце

Подобни продукти