Щамбова Роза Annapurna®

  • Производител: Dorieux®
98,95 лв.
Име: Annapurna® 
Цвят: Бял
Аромат: Много силен
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери на стеблото (присадка): 90+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Francois Dorieux II
Година на въвеждане: 2000г.
Вид: Чаено-хибридна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра

 

Подробно описание

Annapurna®  е много рядка чисто бяла чаенохибридна роза! По чистота, елегантност и грация Annapurna®  трудно може да се сравни с която и да е друга роза. Въпреки, че нейните много млади пъпки все още могат да имат деликатен розов оттенък, те се отварят в пищни, чисто бели красиви цветове, които излъчват интензивен аромат. Цъфтяща поотделно или на малки клъстери, Annapurna® често краси лятната ни градина от май до октомври. И най-доброто от всичко: Тази чаено-хибридна роза расте много компактна, така че е подходяща и за малки градини или за засаждане в вани за рози на балкон или тераса! В допълнение, цветовете на този хибриден сорт са изключително подходящи за рязан цвят за вази.
 
Наречен на една от най-високите, винаги покрити със сняг планини, Annapurna® е здрав, устойчив на дъжд и издръжлив сорт роза. Тя е изключителна роза, която се отличава със своята красота и елегантност.
 
Цветовете на Annapurna®  са големи, диаметърът им може да достигне до 10 см. и са във възхитителен бял цвят, които създават впечатляващ контраст с тъмно зелените листа. Цветовете имат плътна форма със множество венчелистчета, които се отварят във великолепни чисто бели розетки.
 
Annapurna®  е роза с интензивен и силен аромат, с нотки на сладък мед и цитрусови плодове. Ароматът й е опияняващ и освежаващ, което я прави идеален избор за поставяне в близост до места за отдих и релаксация. Тази роза е изключително здрава и устойчива на болести. Annapurna® е роза, която се отглежда лесно и ще ви зарадва с обилно цъфтеж и дълготрайна красота през целия сезон. Тя е идеален избор за създаване на романтични и елегантни композиции в градината или на терасата.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти