Щамбова Роза Boscobel® - David Austin®

  • Производител: David Austin®
119,95 лв.
Име: Щамбова Роза Boscobel® - David Austin®
Цвят: Корал - Розов
Аромат: Силен
Размери на цвета: Голям: 9-13 см.
Размери на корона: Достига до: 90-100см.
Височина на стеблото (присадка): 100+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  David Austin
Година на въвеждане: 2012г.
Семейство: Английска храстовидна роза
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра

 

Произход на името: Boscobel House, собственост на English Heritage, е построена през 1632 г. Тя е известна с факта, че Чарлз II се е скрил там в дъбово дърво, докато е бил преследван от войниците на Кромуел по време на Гражданската война в Англия.

Подробно описание

Boscobel® Червените пъпки се отварят в красиво оформени, обърнати нагоре коралово-розови розетки. Малки венчелистчета с различни нюанси се смесват, за да осигурят най-приятен ефект. Ароматът на смирна има вкусни нотки на глог, цвят от бъз, круша и бадем. Образува изправен храст. 
Boscobel® е великолепен сорт, който се отличава със своята изключителна красота и богато ароматно присъствие. Тя представлява една от най-очарователните рози, които можете да откриете в света на цветята. Boscobel® притежава и изискан аромат. Нейният благоухай се разпространява нежно и ненатрапчиво, изпълвайки въздуха. Този неповторим парфюм прави Boscobel® идеална роза за украса на градини, тераси и балкони. Тя е лесна за отглеждане и изисква минимални грижи. Сортът е издръжлив и устойчив на болести, като същевременно запазва своята красота и здравина през целия сезон. Boscobel® притежава плътни листа, които придават на розата изключителен обем и здравина. Тя може да се отглежда както в градини, така и в саксии или контейнери, като създава прекрасни цветни акценти и добавя нотка на романтика във всяко пространство.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти