Щамбова Роза Eden Rose '85® - Meilland®

  • Производител: Meilland®
109,95 лв.
Име: Роза Eden Rose '85®
Цвят: Крем - розов
Аромат: Лек
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери на корона: Достига до: 90-100см.
Височина на стеблото: 100+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Meilland (Франция)
Година на въвеждане: 1985г.
Вид: Храстовидна
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра.

 

Подробно описание

Eden Rose 85® в превод на български изик: „Райска роза“ привлича въображението! Когато я видях за първи път, веднага се влюбих. Силна роза с отделни кръгли цветове. В пъпкатите цветовете изглеждат бели, след което краищата стават розови. Но когато тази уникална роза започне да цъфти, става светлорозова. Розата е здрава, добре устойчива и има мека миризма. Дайте й място под слънцето, за да можете да се радвате дълго на този абсолютен победител.
 
Роза Eden Rose 85® е прекрасен избор за всички, които търсят красива и лесна за отглеждане роза. Роза Eden Rose 85® има светлорозови, големи цветове с лека ароматна нотка и изискано, нежно листо. Този сорт роза е идеален за отглеждане в градини, на тераси или балкони, където може да се наслаждавате на нейната красота и аромат. Отглеждането на роза Eden Rose 85® е лесно, тъй като тя не изисква специални грижи и поддръжка.
 
Катерливата роза Eden Rose 85® на Meilland е един красив и изискан сорт, който може да обогати всяка градина. Тази роза е идеална за украса на стени, огради и перголи, благодарение на своите гъвкави и дълги стъбла, които могат да достигнат дължина до 3 метра. Със своите красиви цветове в нежен розово кремав цвят, тази роза може да привлече вниманието на всички около нея.
 
Eden Rose 85® е лесна за отглеждане и поддръжка, като изисква само редовно поливане и обрязване. Тази роза може да цъфти през пролетта и лятото, като по този начин може да донесе красота и аромат в градината Ви за продължителен период от време. Роза Eden Rose 85® е идеален избор за всички, които искат да имат красива и лесна за отглеждане роза, която може да бъде използвана за украса на различни части от градината. Тази роза ще Ви осигури красиви цветове и аромат, който може да вдъхнови всички около нея.
 
Всички видове рози най-добре се развиват в почва, която е добре дренирана и богата на хранителни вещества. Те могат да бъдат отглеждани както в градини, така и в саксии. Добре дренирана почва - важно е да има добра циркулация на въздуха и вода, за да се избегне прекомерното задържане на влага, което може да доведе до гниене на корените. Нормална киселинност - розите предпочитат почва с pH между 6.0 и 6.5. Богата на органични вещества - добавянето на компост, хумус или други източници на органични вещества може да подобри качеството на почвата и да насърчи растежа на розите.
 
Розите предпочитат места със слънчева експозиция или полуслънце, където имат достъп до поне 6 часа слънчева светлина на ден. Те трябва да бъдат редовно, но внимателно поливани, особено през летните месеци, когато има повече топлина и изсушаване на почвата.
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Кога и Как да Засадим Щамбова Роза

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти