Щамбова Роза Leonardo da Vinci®

  • Производител: Meilland®
98,95 лв.
Име: Leonardo da Vinci®
Цвят: Розов
Аромат: Лек 
Размери на цвета: 8 - 10 см.
Размери на короната: Достига до: 90-100см.
Височина на стеблото (присадка): 90+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  Meilland
Година на въвеждане: 1993г.
Вид: Флорибунда
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра

 

 

Подробно описание

Роза Leonardo da Vinci® е един от най-красивите и известни сортове рози в света. Тази флорибунда роза е създадена през 1993 г. от Meilland и бързо придобива популярност сред градинарите и любителите на рози. Растението е високо около 80-100 см и е много здраво и устойчиво на болести, което го прави подходящ избор за градински дизайн.

Цветовете на роза Leonardo da Vinci® са големи и плътни, с диаметър от около 8-10 см. Цветът е розов, като някои от тях могат да имат леки нюанси на светло розово. Ароматът на цветовете е лек и приятен, което прави розата подходяща за букети и декорация. Розата цъфти в продължение на целия сезон и може да бъде използвана като красив акцент в градински композиции.

За да отгледате роза Leonardo da Vinci®, трябва да й осигурите добре дренирана почва и място на слънце или с полусянка. Розата обича редовно поливане, особено по време на сухи периоди, но е важно да се избягва натрупването на вода на корените. Редовното премахване на прецъфтелите цветове ще стимулира розата да произвежда нови цветове и да запази красивата си форма. Носталгичната роза Leonardo da Vinci® впечатлява със страхотния си цвят и здравина. Цялостната картина се допълва от жилавата, тъмнозелена зеленина. Тази носталгична роза се нуждае от поне 5 часа слънце на ден, но иначе се чувства добре и на полусянка.

  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера /саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.

Кога и Как да Засадим Щамбова Роза

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти