Щамбова Роза Minerva® - ViVa Roses (Минерва)

  • Производител: Viva Roses®
119,95 лв.
Име: Щамбова Minerva® - ViVa Roses (Минерва)
Цвят: Лилав
Аромат: Много силен, Интензивен, 
Размери на цвета: Среден: 6 - 8 см.
Размери на корона: Достига до: 80 -110 см
Височина на стеблото (присадка): 100+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Селекционер:  Martin Vissers (ViVa Roses)
Година на въвеждане: 2010г.
Семейство: Щамбова роза
Местоположение:   Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра.
Подробно описание

Minerva® - Перфектна комбинация от аромат и цвят. Комбинацията от виолетови цветове и фантастичен аромат гарантират, че розата е прекрасно растение за всеки дом и градина. Minerva® е върховното изживяване на мирис и цвят.
 
Minerva® се откроява със своите невероятно здрави листа и гъст растеж. Разата започва да цъфти още в края на май. Цветовете се появяват в гроздове и имат доста силен, уханен аромат. Освен пурпурно-лилавия цвят на цветовете, ароматът също е специален, защото рядко го среща по останалите рози. През юни излиза на сцената на градината с екстравагантните си виолетови до виолетово-лилави цветове и очарова всеки любител на розите. Колко цъфтяща е Minerva®? Тази роза цъфти непрекъснато до края на октомври. Розата предпочита слънчево място, въпреки че Minerva® не е претенциозна и вирее дори на полусенчесто място. Може да украсява лехи и бордюри във всяка градина. Красавицата с лилави цветове обича да играе главна роля в градината. Никой не може да устои на тази гледка!  Minerva® е подходяща и за засаждане в саксии. По този начин може да се любувате в пълния и блясък на терасата или балкона. Като рязан цвят може да украсява всякакъв вид букети. Ароматът и изпълва цялата стая и гледката на тази лилаво цъфтяща роза е възхитителна!
 
Роза Minerva® ще добави красота и елегантност в дома Ви. Със своите красиви, пурпурно-лилави цветове и силни ароматни нотки, тя ще придаде романтичен и уютен вид на всяко пространство във Вашата градина. Лесна за отглеждане, Minerva® ще предостави многобройни усещания от красота и свежест, без да изисква много грижи. 

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти