Щамбова Роза Olivia Rose Austin™ - David Austin®

  • Производител: David Austin®
109,95 лв.
Име: Щамбова Роз Olivia Rose Austin™
Цвят: Розов
Аромат: Лек - среден, Плодов
Размери на цвета: Голям: 9 - 13 см.
Размери на корона: Достига до: 90-100см.
Височина на стеблото (присадка): 90+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  David Austin
Година на въвеждане: 2014г.
Семейство: Щамбова роза
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнер: 7 литра.

 

Произход на името: Olivia Rose Austin™ - Кръстена на дъщерята на Дейвид Остин Младши и внучката на Дейвид Остин Старши. Olivia Rose Austin™ е получила няколко награди, включително златен медал на "Royal National Rose Society" и награда за най-добър нов сорт на "Beverly Hills Rose Society" в САЩ.

Подробно описание

Olivia Rose Austin™ е невероятна роза, с елегантни, изключително ароматни цветове. Красиви пъпки, отворени красиви чашковидни розетки с равномерно, средно розово оцветяване. Имат лек до среден плодов аромат. Започва да цъфти изключително рано през сезона и цъфти на вълни до късно есента. Образува много здрав, добре балансиран храст с тъмнозелена зеленина, която показва най-добре цветовете. 

Olivia Rose Austin™ има изключителна устойчивост на болести и е лесна за отглеждане. Тази роза има изключително атрактивен и изобилно цъфтеж, който продължава през целия растежен сезон. Цветовете са нежни и деликатни в розово-бели тонове, които придават на розата неповторима красота.

Olivia Rose Austin™ е идеална за отглеждане в градини и дворове, но също така е подходяща и за саксии на терасите и балконите. Тя е изключително устойчива на вредители и заболявания, което я прави отличен избор за нови и опитни градинари. С романтичния си аромат и нежните си цветове, розата Olivia Rose Austin™ е перфектен избор за всякакви събития и поводи, като сватби, рожденни дни и юбилеи. Тя е идеална за създаване на красиви букети и декорации, които ще внесат атмосфера на романтика и красота във вашето пространство.
 
  • Гарантирано Качество: Нашите рози се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни рози.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички рози са листопадни. Височината и разлистването на розите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената роза ще варира в зависимост от сезона.
 

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти