Щамбова Роза Tranquillity™ - David Austin®

  • Производител: David Austin®
109,95 лв.
Име: Щамбова Роза Tranquillity™
Цвят: Бял
Аромат: Лек - среден, Плодов
Размери на цвета: Голям: 9 - 13 см.
Размери на корона: Достига до: 90-100см.
Височина на стеблото (присадка): 90+ см.
Цъфтеж:  Повтарящ се (цъфти на вълни през целия сезон)
Цъфтеж интензитет : Обилен, интензивен
Форма на цвета: Голям, двоен, тип розетка
Селекционер:  David Austin
Представяне: 2012г.
Семейство: Английска храстовидна роза
Местоположение:  Слънце; Частично слънце
Засаждане: Добре дренирана и богата на хранителни вещества
Почва: pH между 6.0 и 6.5.
Подрязване: През пролетта. 
Контейнери: 7 литра.

 

Произход на името: Tranquillity™ - в превод на български език: "спокойствие". Розата на спокойствието трябва да присъства във всеки един дом.

Подробно описание

Tranquillity™ - една от най-изящните рози на David Austin®, която е идеална за всеки, който търси красиво, деликатно и ароматно цвете за своя градински уют. Тази роза е представена през 2012 година и е кръстена в чест на мира и спокойствието, които вдъхва в сърцата ни.
 
Tranquillity™ е една от много рози на David Austin®, която се отличава с красива форма на цвета, която напомня на класическите рози от миналото. Цветът е изключително красив, а ароматът му е деликатен и уханен. Красиво заоблени цветове, със спретнато разположени венчелистчета, образуващи перфектни розетки. Пъпките са леко оцветени в жълто, но когато цветята се отворят, стават чисто бели. Силен храст, растежът му е храстовиден и изправен, облечен в светлозелена зеленина, извита навън по най-атрактивен начин. Със своите чисто бели цветове роза Tranquillity™ оправдава името си. Тази роза е подходяща за много различни градински проекти, включително като красиво украса за пространства около дома или като част от градината на дома Ви.
 
Tranquillity™ има много полезни качества, които я правят един от най-популярните сортове рози на David Austin®. Тя е изключително устойчива на болести и неизискваща особено голямо внимание, което я прави идеална за начинаещи градинари. Освен това, тази роза е удостоена с медал от Royal Horticultural Society за своето красиво цветене и аромат. Когато цъфти, Tranquillity™ разпуска красиви, гъсто пълни цветове, които впечатляват с всяко свое движение. Цветовете могат да бъдат използвани за декорация на маси, за букети и за други украси за дома. Ако търсите красива, устойчива и ароматна роза за градината си, Tranquillity™ е перфектният избор за Вас.
 

Характеристики
Видове
Щамбови

Подобни продукти