Sweet Annabelle® - Хортензия arborescens - Proven Winners®

  • Производител: Proven Winners®
44,95 лв.

Семейство: Hydrangeaceae

Род: Hydrangea; Вид: Arborescens; Произход: Хибрид

Име: Градинска дървовидна хортензия Sweet Annabelle®

Цвят: Розов

Височина: Достига до 150см.

Широчина: Достига до 120см.

Местоположение:  Пълно слънце, до частична полусянка - Пълно слънце (6+ часа), Част. слънце (4-6 часа), Пълно засенчване (до 4 часа).

Засаждане: Умерена до влажна почва.

Почва: Кисела, плодородна - pH: B (5,6 - 6,2)

Подрязване:Подрязвайте в края на зимата/началото на пролетта. Нанесете тор с контролирано освобождаване в началото на пролетта. 

Вечнозелен: Не

Цъфтeж: Цъфти 100 дни (до първата слана)

Подходящ за: Озеленяване, контейнери, балкон и тераса

Студоустойчивост: Да, до -30°C, 

Контейнер: 3 литра (саксия P21)

 

 

 
Подробно описание

Hydrangea Sweet Annabelle® добавя нов цвят на цветята към серията Annabelle Hydrangea със силни клони. Изключително големи нежно-розови цветя се създават непрекъснато от лятото до началото на есента. Най-новото допълнение към популярната серия "Annabelle" и точно като другите, Sweet Annabelle® има характерно силни стъбла и големи цветни глави. Разликата обаче е в цвета на цветовете. Задните страни на венчелистчетата са с наситен нюанс на малина, така че когато цветята тепърва започват да се разгръщат от пъпки, цялостното впечатление е за доста силно розово, но тъй като горната повърхност на венчелистчетата е по-бледа, цялостното оцветяване е по-меко когато цветята се отворят напълно. През лятото цветът става още по-блед и в крайна сметка големите глави придобиват зелен оттенък. Цветовете се образуват както върху нова, така и върху стара дървесина, което означава, че растението може да цъфти за наистина дълъг период от началото на лятото. Това го прави безценно допълнение към смесената или храстова граница - както и голяма саксия за вътрешен двор.

  • Гарантирано Качество: Нашите хортензии се отглеждат с изключителна грижа и внимание и предоставяме най-високо качество във всеки етап на тяхното развитие.
  • Експертен Съвет: Ние сме насреща, за да Ви помогнем с всичко, което ви интересува относно отглеждането на тези прекрасни растения.
  • Бърза Доставка: Получете Вашия избор бързо и сигурно, директно до вашия дом или до офис на избрания от Вас куриер.
  • Важно! Всички хортензии са листопадни. Височината и разлистването на хортензиите са в зависимост от сезона, затова информацията за размера на контейнера/саксията е водеща, а не височината на растението. Доставената хортензия ще варира в зависимост от сезона.

Характеристики
Наличност
наличен
Видове
дървовидна
Местоположение
слънце/частично слънце, частична сянка, слънце, частично слънце

Подобни продукти