Тор за рози и градински растения 100 дни Substral®

  • Производител: Substral®
27,95 лв.

 

Приложение: За рози
За растения до: 20 броя
Употреба: За подхранване
Състав: Гранулиран
Разфасовка / Тегло: 1 кг.  

 

Подробно описание

Substral тор 100 дни. Дългодействащ тор за рози и декоративни цветя - действа 3 пъти по-дълго и по-ефективно от обикновените гранули. Подхранва растението всеки ден в продължение на 100 дни, така че едно или две торене на сезон са достатъчни. Без риск от преторяване. Богат на микроелементи. Висока ефективност - 70% от тора се усвоява от растението.

Характеристики на продукта

  • работи 100 дни
  • подхранвайте растенията ежедневно
  • 1-2 торене на сезон
  • висока производителност
  • без риск от прекомерно торене

Описание на продукта

Substral 100 дни е дългодействащ тор, специално съставен за нуждите на розите и декоративните растения, препоръчва се и при отглеждането на плодове и зеленчуци. Правилно подбраните съставки на Substral 100 дни отговарят на изискванията на тези растения и гарантират видим ефект при сезонът. След разпръскване и поливане торът бавно се разтваря и преминава в горния слой на почвата, където остава до 100 дни и се поема от корените. Освобождаването на тора се контролира от природни фактори. Растенията получават малка доза хранителни вещества, адаптирани към техните нужди всеки ден. Благодарение на това торът работи много дълго време, над 3 месеца - така че едно или две торене на сезон са достатъчни, без риск от преторяване. Торът е много ефективен,


Как да използвам

Торете от март до октомври, с изключение на периодите на силна суша.

Основна доза за рози - 40гр/храст.

Основна доза за градински растения: 50g/m 2 .


Състав на продукта

EC ТОР NPK (Mg) 18+05+10 (2)% (m/m). Общ азот (N) 18%, включително амониев 8,4%, нитрат 7,6%, амид 2,0%, фосфорен пентоксид (P2O5) 5% разтворим в неутрален амониев цитрат и вода, 3,7% разтворен във вода, калиев оксид (K2O) 10% разтворен във вода. Магнезиев оксид (MgO) 2%.

Подобни продукти