Почвен субстрат

Подреди по
Филтри
Производители
Цена
Приложи

Почвен субстрат

Почвеният субстрат е от изключително значение за правилното развитие и растеж на хортензиите, особено когато те се отглеждат в саксии. За да се развиват добре те имат нужда да бъдат подхранвани добре и точно затова съставът на субстрата е много важен. 

Хортензиите имат специфични изисквания към почвата и то най-вече по отношение на нейното pH. Те се развиват добре в кисела почва.Съставът на субстратите се основава главно на торф. Торфените субстрати създават благоприятни условия за развитие на корените на хортензиите, съхраняват добре водата, леки и проветриви са и освен това са стерилни, т.е. без плевелни семена.

Торфът се получава в резултат на непълно разлагане на растителните остатъци. Освен органичното вещество, торфът съдържа още минерал и вода.

В магазина lovehortensia.com знаем, че здравето и красотата на вашите хортензии и други растения са от съществено значение за вас. Затова предлагаме богато разнообразие от торфове, които ще ви помогнат да отглеждате здрави и красиви растения.
 
Торфовете са един от най-важните елементи за успеха на вашите растения. Те са изключително полезни за заздравяване на почвата, увеличаване на плодовитостта й и подобряване на дренирането. Нашите торфове са специално селектирани, за да осигурят най-добрите резултати и за да създадат подходяща среда за развитието на вашите растения.
 
В магазина lovehortensia.com ще намерите разнообразие от торфове, подходящи за различни видове растения и почви. Нашите торфове са произведени от натурални съставки и не съдържат вредни химикали, което ги прави безопасни за вашите растения и за околната среда.
 
Изборът на правилния торф е ключов за успеха на вашите растения. В магазина lovehortensia.com ние ви предлагаме най-качествените торфове, които ще осигурят оптимална среда за растежа и развитието на вашите хортензии и други растения. Нашите торфове са съобразени с най-високите стандарти на качество и са създадени, за да се грижат за вашите растения като никога до сега.
 
Не изпускайте възможността да се погрижите за вашите хортензии и други растения и да ги отглеждате с максимална грижа и внимание. Изберете торфовете от магазина lovehortensia.com и се уверете, че вашите растения ще бъдат здрави, красиви и ще ви радват с изобилие от цветя и плодове.